Sponso Team

Rollers.hu Team 2016/2017

A Rollers.hu nagy hangsúlyt fektet a kezdetek óta az utánpótlás nevelésre, hogy mindenki aki bele vág ebbe a sportba, kicsivel még jobb lehessen. Ezért is van hogy évente több saját rendezvényt szervezünk ill. rengetek támogatott rendezvényen veszünk részt az egész országban. Extrém roller az egyénről szól mindenki saját egyedi utat kell hogy bejárjon, és mindig egy szempontot kell szem előtt tartani; élvezd amit és ameddig csinálod. Nehéz dolog egy szponzor csapatot össze hozni, hiszen Magyarországon rengeteg jó rolleres van, volt és valószínűleg lesz is. Szívünk szerint 30-nál is több embernek tudnánk mondani, hogy igen ti is gyertek és legyetek támogatottak.

De húzni kell egy határt hiszen idén 2015-ben csak három üres hely kínálkozott erre a megtisztelő pozícióra. Akik azonban valamivel mégis kiemelkednek a többiek közül, azok Rollers.hu csapatát erősítik.

Pipó Bence

Pipo Bence

Magamról

Sziasztok! Pipó Bence vagyok, 17 éves, és jelenleg 7 éve rollerezek. Leggyakrabban Budapesten és környékén rollerezek, téli szezonban pedig bárhol ahol van fedett pálya. Leginkább Skateparkokban rollerezek, de utcán is szoktam egyaránt, ha a társaság adott. Mindegy hol, csak élvezzed amit csinálsz!

Kedvenc Trükkök

  • Előre szaltó kombinációk
  • Vázpöris trükkök
  • Rollerflipek (pl. bri/frontbri/buttercup)

Chlumetzky Bence

Chlumetzky Bence

Magamról

Sziasztok, Chlumetzky Bence vagyok, a legtöbben itthon Culinak ismerhettek. Komolyabban körülbelül 4-5 éve rollerezem. A Rollers.hu és a Madd Gear Europe szponzorál, akiknek nagyon sokat köszönhetek. Nagyon sok helyen rollereztem már, aminek nagyon örülök, célom hogy minél több helyre eljuthassak és rollerezhessek a világ legjobb pályáin. Van egy saját parkom Gyöngyösön amit édesapámnak köszönhetek, nagyon örülök ennek a lehetőségnek is, mivel ez nagyban hozzájárult az eredményeimhez. 2014-ben a cél a világbajnokság volt ahova sikerült is kijutnom, de sajnos csak a 43. helyet tudtam elérni, mivel elestem verseny közbe. Idén a top 15-ért rollerezem, remélem az érettségi nem akadályoz meg ebben. A mottóm: Take it easy!

Facebook: https://www.facebook.com/BenceChlumetzkyFanpage

Edvy Gyula

Edvy Gyula

Magamról

Sziasztok! Edvy Gyula vagyok, de a legtöbb barátom Gyutinak hív. Az extrém rollerezést 2008 nyarán kezdtem, a Rollers.hu csapatát pedig 2013 óta erősítem. Legtöbbet Pápán és Győrben szoktam gyakorolni, de a pesti és székesfehérvári skateparkoknak is rendszeres látogatója vagyok. A street és a talaj trükköket részesítem előnyben de íveken is szeretek rollerezni. Minden kezdőnek azt ajánlom hogy merjen tanácsot kérni a tapasztaltabbaktól, mert kezdőként én is örültem volna ha segítenek!

Kedvenc Trükkök

  • Fakie/manual kombók
  • fingerwhip
  • scooter fakie
  • whip-frontscoot

Nagy Marcell - Flow Team

Nagy Marcell

Magamról

Sziasztok! Nagy Marcell vagyok,15 éves. Az extrém rollerezést körülbelül 4 éve kezdtem el. Budapesten lakom,tehát itt szoktam a legtöbbet nyomni. Flaten,Streeten,Parkban is nagyon szívesen rollerezek. Magyar és külföldi riderek egyaránt inspirálnak, általában változó hogy ki. Hip-Hop(rap) zenére rollerezek a leggyakrabban, ami felpörget. Örülök hogy a Rollers.hu csapatába tartozhatok,segítenek és támogatnak engem bármiben!

Kedvenc Trükkök

  • 360 trükk kombinációk

Mentés

Mentés

Mentés