Team

A jövő reménységei. A Rollers.hu ifjú titánjai. A hazai feltörekvő tehetségek. A tinik, akik a kontroller helyett a rollert választják - és még folytathatnánk a sort. Nevezzük őket bárhogyan is, az biztos, hogy ezek a srácok fiatal koruk ellenére annyira jók, hogy még a tapasztaltabb ridereket is zavarba tudják hozni, pedig még csak rolleres pályafutásuk elején állnak. Mi csak annyit mondunk, érdemes rájuk figyelni! Szigorúan 18-!

Szép számmal akadnak itthon olyanok, akik már a 18-as karikás filmeket is megnézhetik a moziban, de csak a fiatalkorú státuszukat hagyták hátra, a rollerezést (szerencsére) nem. Többen olyan szintet értek el, hogy őket már nem reménységnek nevezzük, hiszen tudásukkal beírták magukat a hazai rolleres nagykönyvbe - de ezzel mit sem foglalkozva továbbra is fejlődnek. Nekik hoztuk létre a Flow Team-et.

A legkeményebb, legstílusosabb és legtapasztaltabb arcok, akik a legmagasabbra szállnak, a leglazább köröket nyomják a parkban, a legnagyobb street spot-okat adják be, és a legnagyobb ívekről szórják a megszámlálhatatlan váz- és kormánypörit. Mindezt olyan lazán, hogy még a szakavatott szemek is lassítva csodálják az ezekről készült videókat. Na ők a Rollers.hu PRO Team.

Szponzoráltjaink mellett a kollégáink között is többen akadnak, akik úgy forgatják a kormányt és pörgetik a lapot, ahogy sokan csak álmodnak róla. Ez azért is fontos, mert ők biztosítják azt a szakértelmet, ami miatt mi nem egy átlagos bolt, hanem roller szaküzlet vagyunk. Büszkék vagyunk arra, hogy a nálunk dolgozók nem csak a munkában, de a szabadidejükben is remekelnek a rollerekkel.